Om

Mikael Havtorn

Idémanden bag Coolwebtools.dk er mig – Mikael Havtorn.

Jeg har gennem et stykke tid haft lyst til at starte en blog, da jeg synes, det ville være spændende at arbejde med sin egen blog samt at se, om det var muligt at oprette og drive en blog, der kan trække besøgende til sig.

Lysten til at kaste sig ud i projektet var der, men hvad skulle fokus og indhold på bloggen være?

Jeg var bevidst om, at det skulle være noget af universel interesse formidlet på en spændende måde – Dan Rachlin har jo lært os, at for en blog skal blive en succes, skal den være interessant, relevant og sjov :)

Ideen plantes

Selve frøet til ideen blev sået i mig, da jeg engang i starten af november 2010 var til et netværksmøde hos Mediehuset Herning Folkeblad i forbindelse med mit arbejde. Fokus for dagens møde var ‘Gratis programmer på nettet’ og til at fortælle os, de deltagende, om dette emne, var Filip Wallberg inviteret.

Som hans indlæg er ved at lakke mod enden, bliver han spurgt, om der er et website eller en blog, der samler og giver overblik over det væld af gratis programmer og tjenester, han just havde stået og fortalt os om og som der i det hele taget findes på det store world wide web. Det måtte Filip Wallberg svare nej til – han var ikke bekendt med et sådant website.

Inspireret af Filip Wallberg og alle de forskellige gratis programmer, som han præsenterede for os, tog jeg hjem fra mødet, men ganske langsomt begyndte ideen til et website, der samler de fedeste og mest cool gratis web tjenester og programmer at tage form.

Coolwebtools en realitet

Igennem mit arbejde og i kraft af en generel interesse for online mediet og dets muligheder kommer jeg ofte i berøring med forskellige online tjenester og programmer, så da først tanken om at lave en blog, der samlede og gav overblik over gratis web tjenester og programmer, var plantet i mig, var der ikke langt fra tanke til handling.

Kort tid efter den endelige idé havde manifesteret sig for mig, købte jeg et domæne til hjemmesiden. Resultatet er denne blog – www.coolwebtools.dk, som du læser lige nu.

Jeg håber, du finder min blog interessant, relevant og sjov – og at du har fundet den web service eller det program, du ledte efter. Og måske er du også stødt på andre tjenester eller programmer, som du ikke vidste eksisterede og derfor ikke vidste, at du havde brug for :)

God fornøjelse og god læselyst!

Mikael Havtorn

Og forresten hvis du tænker: ‘Hvem har lavet det fede logo til din blog?’, så er svaret: ‘Det har den fabelagtigt dygtige og meget kreative mediegrafiker Marianne Heidemann Hansen‘.

78 queries. 0,397 seconds