18 november 2010 ~ 11 Comments

Gratis Film og Serier Online med Voddler

i et nyt vindue åbner voddler.com - gratis filmVoddler er en video on demand streaming service, hvor alle film, serier og dokumentarer streames via Voddlers website. Du kan kort sagt sidde derhjemme i sofaen og se gratis film.

En god del af filmene, serierne og dokumentarerne kan du se gratis, men de gode svenskere, som står bag tjenesten skal selvfølgelig tjene penge, så det koster noget for at se bestemte film.

Med Voddler kan du se mere end 1.610 film, 1.244 episoder af forskellige serier og 162 dokumentarer og listen bliver hele tiden længere. (Tallene er fra d. 18/11-2010)

Desværre er Voddler endnu ikke for alle, så man skal have en invitation for at kunne bruge tjenesten. (Jeg har fem invitationer, så de første fem der kommenterer dette indlæg og sender mig en besked med en mailadresse får en invitation :))

Okay, hvad gør jeg?

Efter du har modtaget en invitation, downloader du Voddlers klient program på din computer, registrerer dig som bruger på Voddler et voila! Du kan nu se film via Voddler.

Selvfølgelig bliver der så endnu et brugernavn og password at holde styr på, men du bruger jo allerede LastPass, så det er ikke noget problem. Og bruger du ikke LastPass, kan du læse mere om og hente denne LastPass password manager.

Fo at forøge brugeroplevelsen indeholder Voddler en række social medie funktioner og fungerer derfor også som et online community for Voddler brugere. Du kan bl.a. oprette din egen playliste, som du kan gøre offentlig for de andre brugere i communitiet, vælge at følge bestemte brugere á la Twitter, se et statusfeed fra de brugere, du har valgt at følge samt selv forfatte anmeldelser af de film, du har set. Du kan selvfølgelig også connecte med din Facebook profil, så du her kan dele hvilke film, du har set med dine Facebook venner.

Hvordan er oplevelsen

Alt i alt er det en god oplevelse at se film via Voddler og jeg vil klart anbefale web tjenesten. Det er fedt at kunne sidde hjemme i sin sofa og vælge den film, man gerne vil se, uden at skulle tænke på at huske at aflevere filmen dagen efter hos den lokale videopusher.

Filmene på Voddler er af en god kvalitet, og du lægger ikke mærke til, at den film du ser bliver streamet.

Der er et stort udvalg af gratis film, serier og dokumentarer, så du kan uden tvivl altid finde et eller andet at se – og med det store udvalg af gratis film, serier og dokumentarer er din eventyrlyst og nysgerrighed nok lidt større, og du ender måske med at se en film, som du ellers ikke ville have set. Især potentialet for en filmoverraskelse ser jeg personligt som et stort plus ved Voddler.

Lidt malurt er der dog i bægeret, men det er i småtingsafdelingen.

For det første er: Hver gang en film starter, er du tvunget til at se minimum én trailer.

For det andet: Du ikke kan vælge danske undertekster til alle film, men det drejer sig kun om enkelte ikke amerikanske produktioner.

Tekniske krav

For at kunne bruge Voddler optimalt er der en række tekniske krav bl.a. til din hardware, software og båndbredde.

Kort fortalt skal du minimum have 13 GB ledig hukommelse på din computer for at hente Voddler klient program samt en internetforbindelse på minimum 3,5 Mbit/s. De uddybende krav kan du læse på Voddler’s website.

Hvad andre siger om Voddler

Hvis du ikke tager mine ord for gode varer, har jeg samlet et par andre artikler og indlæg omkring gratis film på Voddler.

Anmeldelse af Voddler på www.softonic.com

Annonce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

11 Responses to “Gratis Film og Serier Online med Voddler”

 1. Martin 21 august 2012 at 21:35 Permalink

  Man kan også se gratis film hos lovefilm og viaplay. Det kan jeg varmt anbefale :)

  http://mixweb.dk/se-film-online-gratis-paa-nettet/

 2. jonny 12 april 2012 at 12:44 Permalink

  Jeg vil også MEGET gerne prøve det, hvordan sagde du man fik en invitation?

  • Mikael Havtorn 9 september 2012 at 10:26 Permalink

   Hej Jonny,

   Det er ikke længere nødvendigt med en invitation. Alle kan få en konto hos Voddler nu.

 3. Kristina Maj 15 marts 2012 at 13:12 Permalink

  Jeg ønsker at kunne se film og serier online :)

  • Mikael Havtorn 9 september 2012 at 10:25 Permalink

   Hej Kristina,

   Så synes jeg, at du skal skynde dig at få lavet en konto hos Voddler :)
   Du kan også prøve at tjekke bibliotekernes tilbud http://www.filmstriben.dk ud. Du kan ikke se serier, men de har en masse gode og mere alternative film end Voddler.

 4. hanne larsen 5 marts 2012 at 09:04 Permalink

  ønsker at kunne se serier og film med voodler

  • Mikael Havtorn 7 marts 2012 at 16:39 Permalink

   Hej Hanne,

   Tak for din kommentar.

   Det er ikke længere nødvendigt at blive inviteret for at kunne bruge Voddler. Du skal bare gå ind på http://www.voddler.com og melde dig til :)

   Happy Voddling!

 5. Katrine Lund 3 januar 2012 at 18:15 Permalink

  Jeg vil MEGET gerne prøve det, hvordan sagde du man fik en invitation? :)

  • Mikael Havtorn 3 januar 2012 at 19:22 Permalink

   Hej Katrine,

   Tak for din kommentar.

   Det er ikke længere nødvendigt med invitation til Voddler. Alle kan signe sig op til tjenesten nu. Du kan enten tilmelde dig almindeligt eller kan da signe op med din Facebook konto.

   Happy Voddling :)

 6. jan Hurtigkarl 10 december 2011 at 22:11 Permalink

  super fin ide med mange gode film glæder os til at følge med hilsen Jan


Leave a Reply

112 queries. 0,390 seconds