21 december 2012 ~ 0 Comments

5 Hurtige Tips At Undgå Lag

Elsker du at spille computerspil og vil du gerne undgå lag? Der er så mange ting, du kan gøre med en computer og spille spil er en af ​​dem. Der er en masse cool spil derude, at enhver die-hard gamer ikke vil være i stand til at modstå dem alle. Men et af problemerne med computerspil er, at de fleste computere har svært ved at køre bestemte spil. Selvfølgelig, når du spiller vil du gerne have en god spiloplevelse uden forsinkelser og afbrydelser. Her er nogle tips til at undgå lag og få en bedre spiloplevelse.

Undgå lag - Coolwebtools.dk

Sådan kan du undgå lag

Luk andre programmer

Når du spiller, er det værste, at din computer lagger. For at forhindre forsinkelse, er det vigtigt, at du lukker alle andre programmer. Luk dine internetbrowsere, musikafspillere og instant messengers. Dit spil bør være det eneste program, der kører. Hvis du lukker de programmer, du ikke bruger, vil din computer være i stand til at fokusere mere på at afvikle dit spil.

Slet filer, du ikke bruger

Slet de filer i dine harddiske, som du ikke bruger længere. Du er nødt til at få så meget ledig plads som muligt for at optimere din computers ydeevne og få den til at performe hurtigere. Slet de videoer, musikfiler og dokumenter, som du ikke længere har brug for. Hvis der er en masse ledig plads på din computers harddisk, er der en meget lille chance for lag, mens du spiller.

Scan for virus

Nogle gange er grunden til, at computere kører meget langsomt mens du spiller, virus-infektion. Virus kan virkelig bremse din computers ydeevne, og med en computer med lav ydeevne er det svært at undgå lag. Virus kan også slette nogle filer, som er afgørende for at kunne køre dit spil. Derfor bør du have et antivirus program installeret til at spore virus i computeren og udrydde dem.

Hold dine grafikkortdrivere opdateret

Grafikkortdrivere spiller en vigtig rolle i forhold til at få den ultimative spiloplevelse. Et computerspils video output ville være klarere og mere behageligt, hvis du har et godt grafikkort. Sørg for at opdatere driveren. Tjek regelmæssigt online for at se om der er nye opdateringer til rådighed til din grafikdriver. Du kan også leje en computer tekniker til at installere et bedre grafikkort til din computer.

Tænd for computerens spiltilstand

De fleste computere har gamemodes. I gamemode, vil computeren automatisk lukke programmer ned, der forhindrer computeren i at køre problemfrit under spillet. Computerens visuelle effekter, kan også justeres for en bedre spil performance.

Det var mine 5 hurtige tips til at undgå lag og få en bedre spiloplevelse. Hvad er dine tips og ideer?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
5 Hurtige Tips At Undgå Lag, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a Reply

110 queries. 0,305 seconds