13 januar 2013 ~ 0 Comments

Creately: Et Web-baseret Alternativ Til Visio

Diagrammer er en bedre måde at præsentere data sammenlignet med lange og kedelige tekstdokumenter. Det er også derfor, at man siger, at et billede siger mere end tusinde ord. Når det kommer til at tegne professionelle diagrammer, har Microsoft Visio hidtil været det oplagte valg. Men ikke alle har råd til MS Visio og det virker heller ikke på alle operativsystemet. Ind på scenen kommer Creately, et overkommeligt, webbaseret alternativ til Microsoft Visio.

Creately - Alternativ til MS Visio - Coolwebtools.dk

Unikke tegnefunktioner

Creately har vundet mange priser for deres innovative tilgang til diagrammer. De var blandt ​​de første til at introducere kontekstafhængige værktøjslinjer for objekter, så du kan udføre den næste funktion med lethed. Ét klik oprettelse af forbundne objekter, separate biblioteker til diagramtyper, Googles billedsøgning indlejret, indbygget ikon søgeværktøj er bare nogle af de tidsbesparende funktioner til rådighed i tegneområdet.

Adgang overalt

Da det er et webbaseret værktøj, kan du få adgang til det fra overalt i verden, så længe du kan oprette forbindelse til internettet. Men for konsulenter og forretningsfolk, der altid er på farten er offline adgang også vigtigt. Creately imødekommer dette behov ved at tilvejebringe en fuldt installérbar desktop-version af deres software. Desktop-versionen synkroniserer automatisk med din online-konto, når du opretter forbindelse til internettet. Derudover kan skrivebordet installeres i Window, Linux og Mac OS, hvilket giver dig en grad af uafhængighed af platforme.

Real-Time samarbejde

Med real-time samarbejde kan en gruppe af mennesker arbejde i det samme dokument på samme tid og se hinandens ændringer med det samme. Ingen grund til lange mail dialoger med at sende et diagram frem og tilbage, før man kan træffe en beslutning. Del diagrammet med de nødvendige deltagere og arbejd på det i real-tid. Det gør beslutningsprocessen lettere og mindre forvirrende.

Understøtter mange diagramtyper

Creately understøtter ikke alle diagramtyper som Visio understøtter, men de understøtter alle de store diagramtyper. Flowdiagrammer, UML, netværksdiagrammer, SWOT analyse, PEST analyse, business process diagrammer, organisationsdiagrammer, mindmaps, Venn diagrammer, Gantt-diagrammer, UI mock-ups og wire-rammer er nogle af de understøttede diagramtyper.

Tusindvis af diagram skabeloner

Har du behov for at lave et hurtigt diagram, så er der hjælp at hente i Creately communitiet, hvor du kan finde tusindvis af diagrammer tilføjet af Creately personale og brugere. Alle diagrammer er kategoriseret og mærkede, så du nemt kan identificere forskellige diagramtyper. Et rating system hjælper brugerne med nemt at finde de mest populære skabeloner.

Let at gå til for alle

Creately er gratis for den mindste licens. Her kan du tegne op til fem diagrammer. Det Personlige licens starter ved 5 $ per måned og Team licenset får rabatter som antallet af brugere stiger. Uddannelsesinstitutioner, non-profit organisationer og open source-projekter kan ansøge om individuelle og meget fordelagtige tilbud.

Med alle disse fordele Creately hurtigt vise sig som et særdeles konkurrencedygtigt alternativ til SAAS Visio. Giv det en chance, du bliver overrasket over brugervenligheden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

110 queries. 0,351 seconds