05 december 2012 ~ 2 Comments

Gratis Fotoprogram Med Picpick

Picpick er et gratis fotoprogram, som du downloader og installerer på din computer, inden du kan gå i gang med at redigere dine billeder. Med Picpick får du en række grundlæggende redigeringsmuligheder, samt en vifte af effekter, eks. farvemætning, gråskala, lysstyrke.

PicpickPicpick - Gratis Fotoprogram – gratis fotoprogram

Med Picpick får du en række grundlæggende redigeringsmuligheder, samt en vifte af effekter, eks. farvemætning, gråskala, lysstyrke. Derudover indeholder Picpick en mængde værktøjer, eks. pensel, fyld, viskelæder og tilføjelse af tekst, samt en farvepalet.

Endelig kan du uploade dit redigerede billede til nettet og enten dele det på Facebook, Twitter, offentliggøre dit billede online via Imageshack eller uploade dit billede til en FTP server.

Picpick minder meget om Paint – både i struktur, navigation og udseende, men også i forhold til de redigeringsmuligheder, der findes i programmet. Eneste forskel ligger i Picnick’s mulighed for direkte at dele sit billede online via de sociale medier.

Alt i alt er Picpick et udemærket bud på et gratis fotoprogram, men er du på udkig efter et program til at redigere dine fotos og billeder, vil jeg nok anbefale dig at tjekke nogle af de andre gratis fotoprogrammer ud.

Annonce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Gratis Fotoprogram Med Picpick, 5.0 out of 5 based on 1 rating

2 Responses to “Gratis Fotoprogram Med Picpick”


Leave a Reply

110 queries. 0,422 seconds