05 december 2012 ~ 1 Comment

Gratis Online Redigerings Program

XnConvert er et gratis online redigerings program, du skal installere på din PC eller Mac. Med programmet kan du batch resize og konvertere dine billeder – dvs. du kan samle flere billeder og foretage den samme beskæring på alle de valgte billeder eller billederne i den valgte folder.

XnConvert – gratis online redigerings program

XnConvert - Gratis Online Redigerings ProgramHar du et stort antal billeder, som du skal have redigeret og behandlet – f.eks. til brug i et galleri på en hjemmeside, er det som oftest en kedelig og ensformig opgave at foretage den samme behandling og redigering på hvert enkelt billede. Her kan du med fordel bruge det gratis online redigerings program XnConvert.

XnConvert hjælper med at automatisere redigeringsprocessen ved at gøre det muligt at batche og konvertere dine billeder i grupper i stedet for enkeltvis.

Med understøttelse af over 400 billedformater, kan XnConvert håndtere næsten enhver fil, og mens programmet kan bruges på enkelte billeder, kommer de virkelige fordele ved at importere hele mapper af billedfiler og behandle dem alle samtidigt.

Programmet kan anvendes på en række måder, herunder hurtigt at konvertere en serie billeder fra et format til et andet. Grupper af billeder kan også ændres til de samme dimensioner, roteres og beskåret. Der er også en bred vifte af specielle effekter, der kan anvendes til billedfilerne, bl.a. støjreduktion, vandmærkning, farvekorrektion og mange flere.

XnConvert er ikke tænkt som en erstatning for eks. Photoshop – dens primære fokus er at anvende de samme indstillinger på et stort antal billeder for at undgå individuel redigering, eller behovet for scripting. Uanset om du har en hjemmeside, eller om du er en glad, men ambitiøs digital fotograf, er XnConvert en fantastisk måde at redigere og optimere dine billeder med et minimum af indsats.

Annonce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Gratis Online Redigerings Program, 5.0 out of 5 based on 1 rating

One Response to “Gratis Online Redigerings Program”


Leave a Reply

110 queries. 0,405 seconds